S’anul·la de la programació la Gal·la Drag prevista inicialment

En la reunió de la Gestora de la Comissió Organitzadora del Carnaval 2023 celebrada en la nit d’ahir, es va adoptar l’acord d’anul·lar la celebració de la Gala Drag, prevista inicialment per al diumenge dia 12 de febrer a la nit, després de la gala infantil de reines i reis de Carnaval .

Es va optar per aquest dia i horari per a aprofitar al màxim els recursos del recinte, atés que es comptava amb l’escenari i tot el muntatge de llum i so ja instal·lat.

Fa ja moltes setmanes es va publicar i es va donar publicitat a les bases que havien de regir la celebració de la gal·la concurs amb totes les normes generals d’inscripció, participació, detalls dels premis, estades pagades i abonament de despeses d’assistència. per als participants en la Gala Drag Queen Carnaval de Vinaròs 2023. Quedava detallat tant el seu funcionament categories, normes i premis per als els artistes participants que havien d’actuar davant el públic i davant un jurat professional i un jurat popular conformat per l’audiència present en el mateix recinte on estava previst celebrar-se.

El termini d’inscripció va finalitzar el passat dia 2 de gener de 2023 i malgrat prorrogar-ho fins ahir mateix, no es van aconseguir les inscripcions mínimes perquè el certamen resultara mínimament viable, malgrat els 1.750 euros que s’havia previst per a premis. Després de sospesar els pros i contres de la suspensió del certamen, es va passar a votació i es va imposar la postura d’anul·lar-lo definitivament enguany, en considerar que no es reunien les condicions de participació, nivell i qualitat que el certamen premia. No es descarta proposar-ho en futures edicions del Carnaval.