COC I AJUNTAMENT VALOREN AVUI DIA COM SERIA EL CARNAVAL 2022: “MOLT PAREGUT A COM EL CONEIXEM PERÒ AMB MASCARETA”

Junta directiva de la Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs
Vinaròs a 15 d’octubre de 2021

La Comissió Organitzadora del Carnaval de Vinaròs, amb la regidora de Festes de la localitat, Paula Cerdà, va reunir a la vesprada d’ahir als representants de les 30 comparses per explicar, atenent la resolució del Consell de la Generalitat del 9 d’octubre, com afectaria la nova normalitat al Carnaval, festa que tindria les mateixes consideracions que les Falles o Moros i Cristians citades explícitament a la resolució.

Ara per ara, totes les restriccions respecte a l’aforament i reunions han desaparegut, per tant, com es va anunciar, es podria organitzar una gala de reines amb públic en peu, desfilades sense restriccions en el nombre de comparseros ni recorregut i inclús es podria fer el recinte de les casetes, i en totes aquestes situacions obligatòriament utilitzant mascareta perquè no es garanteix poder complir les distàncies de seguretat a pesar de ser a l’aire lliure.

Amb la vista posada en aquestes noves mesures, la primera actuació de la COC serà l’organització de les tradicionals paelles que serviran com a tret de partida del Carnaval 2022.
Es va aprofitar la reunió per comunicar que les paelles tindran lloc el diumenge 21 de novembre al passeig Fora Forat i que el dia anterior es realitzarà la presentació del cartell anunciador de la festa.

En últim terme, es va instar a les 30 comparses que abans de l’1 de novembre han d’haver comunicat a la Comissió el nom de la seua reina o rei que els representarà, i també nom de la reina o rei infantil si en van a tindre.