Banderoles, vídeo Promocional i aparadors de Carnaval

Com ja va sent tradicional cada any, han quedat instal·lades les banderoles amb les reines i rei del Carnestoltes 2023 al llarg de la Avgda. Pais Valencià. Enguany han estat  esponsoritzades per l’empresa Acciona, encarregada de la neteja viària de la nostra ciutat.

Avui  dijous s’ha donat a conèixer el vídeo promocional del Carnestoltes 2023 que pot visualitzar-se en el canal de YouTube “Carnestoltes de Vinaròs, https://youtu.be/rVjyYJeP3Gs pàgina oficial i xarxes socials. En aquest vídeo, l’autor, Jordi Febrer ha volgut mostrar tot el procés pel qual passa una reina amb la creació del seu vestit fins que ix a l’escenari. Esment especial a totes aquelles persones que intervenen en aquest procés, des de dissenyadors a maquilladores, passant per modistes, ferrers… És important donar a conèixer tot el treball i professionals que any rere any posen el seu gra d’arena perquè les reines brillen en l’escenari. Ha estat una producció realitzada en només 10 dies, des de la idea original, la creació del guió fins a l’edició final del metratge.

Concurs d’Aparadors. D’altra banda i una vegada finalitzat el termini d’inscripció per al concurs d’aparadors de Carnaval, 12 són els establiments que han formalitzat la seua inscripció.

Entre ells es repartiran els tres premis establerts de 500 euros, 300 euros, i 200 euros, que atorga la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vinaròs.

El jurat estarà format per Paula Cerdà, regidora de Festes, Comerç i Joventut, Cristian Graciá, president de la gestora de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes i dues reines o reis del Carnestoltes 2023.

El jurat visitarà els propostes presentades el dia 3 i 4 en horari comercial i la fallada del concurs es farà públic el dimarts 7 de febrer als 19 h., amb el corresponent lliurament de premis en la Cotxera de *Batet, seu temporal del museu de Carnestoltes.

———

 

Banderolas, video Promocional y escaparates de Carnaval

 

Como ya va siendo tradicional cada año, han quedado instaladas las banderolas con las reinas y rey del Carnaval 2023 a lo largo de la Avda Pais Valencià. Este año han sido esponsorizadas por la empresa Acciona, encargada de la limpieza viaria de nuestra ciudad.

Hoy jueves se ha dado a conocer el vídeo promocional del Carnaval 2023 que puede visualizarse en el canal de YouTube “Carnaval de Vinaròs, https://youtu.be/rVjyYJeP3Gs página oficial y redes sociales.   En este video, el autor, Jordi Febrer ha querido mostrar todo el proceso por el que pasa una reina con la creación de su traje hasta que sale al escenario. Mención especial a todas aquellas personas que intervienen en este proceso, desde diseñadores a maquilladores, pasando por modistos, herreros… Es importante visibilizar todo el trabajo y profesionales que año tras año ponen su grano de arena para que las reinas brillen en el escenario. Ha sido una producción realizada en solo 10 días, desde la idea original, la creación del guion hasta la edición final del metraje.

Concurso de Escaparates. Por otro lado y una vez finalizado el plazo de inscripción para el concurso de escaparates de Carnaval, 12 han sido los establecimientos que han formalizado su inscripción.

Entre ellos se repartirán los tres premios establecidos de 500 euros, 300 euros, y 200 euros, que otorga la concejalía de Comerçio  del Ayuntamiento de Vinaròs.

El jurado estará compuesto por Paula Cerdà, concejala de Fiestas, Comercio y  Juventud, Cristian Graciá, presidente de la gestora de la Comisión Organizadora del Carnaval y dos reinas o reyes del Carnaval 2023.

El jurado visitará les propuestas presentadas el día 3 i 4 en horario comercial y el fallo  del concurso se hará público el martes 7 de febrero a les 19 h., con la correspondiente entrega de premios en la Cochera de Batet, sede temporal  del museo de Carnaval.