Actes del Carnaval a la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Vinaròs, Paula Cerdà, ha presentat la programació de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs.
Des del Carnaval de Vinaròs, ens alegrem a poder participar d’aquesta programació amb un acte el dijous 24 de juny on tindrà lloc la imposició dels corbatins als estendards de les comparses, el lliurament de la recaptació del Calendari Solidari a ASPANION i el lliurament del Carnestoltes d’Or 2021 a Ana Castan, entre altres sorpreses així com l’anunci de la temàtica per al Carnestoltes 2022. Aquest acte tindrà lloc a les 19.00 hores en la carpa de festes amb accés controlat i estarà presentat per Toni Guillot.

La regidora de Fiestas del Ajuntament de Vinaròs, Paula Cerdà, ha presentado la programación de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere de Vinaròs.
Desde el Carnaval de Vinaròs, nos alegramos en poder participar de dicha programación con un acto el jueves 24 de junio donde tendrá lugar la imposición de los corbatines a los estandartes de las comparsas, la entrega de la recaudación del Calendario Solidario a ASPANION y la entrega del Carnestoltes d’Or 2021 a Ana Castan, entre otras sorpresas así como el anuncio de la temática para el Carnaval 2022. Este acto tendrá lugar a las 19.00 horas en la carpa de fiestas con acceso controlado y estará presentado por Toni Guillot.

#Vinaròsenpeudefesta #FiraiFestesSantJoaniSantPere #carnavaldeVinaròs #Vinaròs